Prijzen contactlenzen, oogonderzoeken en behandelingen

Hieronder treft u de prijzen aan van onze contactlenzen. U zult merken dat onze prijzen op hetzelfde niveau liggen als van de grote winkelketens. Wij bieden u wel dat er elke dag van de week een gediplomeerde contactlensspecialist aanwezig is. Zij kunnen u op basis van hun brede ervaring met contactlenzen uitstekend adviseren welke lenzen voor u het beste zijn.

Bij ons kunt u de lenzen eerst 2 maanden gratis proberen.

In de prijslijst vindt u de prijzen van de lenzen met- en zonder gebruik te maken van ons EWS systeem. Klik hier voor uitleg over ons gunstige systeem.

 

Prijzen harde lenzen

Prijzen zachte lenzen

Prijzen nachtlenzen


Controlekosten

De kosten van een controle buiten de garantieperiode en zonder EWS systeem zijn € 13,00.
Hiervoor controleren wij de lenzen, de sterkte van de lenzen en de gezondheid van de ogen. Indien nodig geven wij ook een nieuw lensadvies.

De kosten van een controle van contactlenzen die niet bij Mennen & de Cock zijn aangeschaft zijn € 30,00.
Hiervoor controleren wij de lenzen, de sterkte van de lenzen en de gezondheid van de ogen. Wij kunnen echter geen nieuw lensadvies geven.

Easy Wear Systeem (EWS)
De kosten van ons Easy Wear Systeem zijn onder andere afhankelijk van de soort vloeistof die wordt gebruikt, welke lenzen u heeft en of u bijvoorbeeld 1 of 2 lenzen draagt. Bij het gebruik van onze standaard vloeistof en de meest voorkomende lenzen is het maandbedrag € 14.95. U geeft ons hiervoor een machtiging en wij schrijven dit maandelijks van uw rekening.

Ziektekostenverzekering
De meeste ziektekostenverzekeringen betalen u een (gedeeltelijke) vergoeding voor de kosten van contactlenzen, Wanneer u gebruik maakt van het EWS systeem kunnen wij u, op uw verzoek, een verzamelnota maken van de door u betaalde kosten. Deze nota kunt u dan bij uw ziektekostenverzekering indienen.


Prijzen oogonderzoeken en behandelingen

Hieronder treft u de prijzen aan van de oogonderzoeken en de behandelingen (klik op de afbeelding). Er gelden aangepaste prijzen voor mensen die bij ons een EWS systeem hebben afgesloten.

Prijzen oogonderzoeken en behandelingen

 

Top