Over ons

Mennen & de Cock contactlenzen is dé contactlensspecialist van Weert en is ontstaan door de samenvoeging van 2 bestaande contactlenspraktijken die beiden al vóór 1980 bestonden.

Bij de samenvoeging in 1990 is er bewust voor gekozen om de koers te handhaven en ons alleen te specialiseren in contactlenzen. Vooral door deze specialisatie zijn er elke dag nieuwe klanten die de weg naar onze zaak weten te vinden.

Tegenwoordig worden er op veel plaatsen contactlenzen aangemeten en verkocht, maar voor een juist advies, goede voorlichting, instructie en constante nazorg, is echte specialisatie nodig. Het gaat tenslotte om uw kostbare ogen.

Daarom is er ook elke dag van de week een contactlensspecialist aanwezig.

Natuurlijk is Mennen & de Cock aangesloten bij de beroepsvereniging ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten) wat voor u als klant een extra zekerheid biedt.

Vanaf 2015 is Optometrie (oogmeetkunde) toegevoegd aan ons pakket. Hierbij hebben we ons onder andere gespecialiseerd in droge ogen problematiek. Onze HBO optometristen (ingeschreven bij de Optometristenvereniging Nederland OVN) zijn uitgebreid opgeleid om u als klant hiervoor oplossingen te bieden. Deze droge ogen komen voor bij zowel lensdragers als niet-lensdragers. Ook voor niet-lensdragers reserveren wij graag tijd om te kijken op welke manier dit probleem kan worden aangepakt.

Optometrie gaat echter verder als alleen droge ogen. Uitgebreide oogonderzoeken worden eveneens uitgevoerd door onze optometristen. Met behulp van een OCT scanner kunnen zij dwarsdoorsnedes van de ogen maken en daarmee oogproblemen opsporen en indien mogelijk de juiste behandeling inzetten. Daar waar nodig gebeurt dit in samenwerking met oogartsen.

Als contactlenzenspeciaalzaak zijn wij niet duurder dan de winkelketens.

Wilt u een vrijblijvend advies en ervaren wat wij voor u kunnen betekenen, bel dan voor een afspraak 0495-544588 dan reserveren wij de nodige tijd voor u.   

Top