Over Mennen & De Cock

Mennen & De Cock is dé speciaalzaak in lenzen en optometrie in de regio Weert. We zijn ontstaan door de samenvoeging van 2 bestaande contactlenspraktijken die al vóór 1980 bestonden. Bij de samenvoeging in 1990 is er bewust voor gekozen om de koers te handhaven en ons alleen te specialiseren in contactlenzen. Door ons deskundige advies, goede voorlichting, instructie en constante nazorg weten elke dag weer nieuwe klanten de weg naar onze zaak te vinden.

Vanaf 2015 is optometrie (oogmeetkunde) toegevoegd aan ons pakket. We hebben ons onder andere gespecialiseerd in droge ogen problematiek. Onze hbo-optometrist is opgeleid om jou oplossingen te bieden. Deze droge ogen komen voor bij zowel lensdragers als niet-lensdragers. Ook voor niet-lensdragers reserveren wij graag tijd om te kijken op welke manier dit probleem kan worden aangepakt.

Andere uitgebreide oogonderzoeken worden ook uitgevoerd door onze optometrist. Met behulp van een OCT-scanner kan hij dwarsdoorsnedes van je ogen maken en daarmee oogproblemen opsporen en – als dat mogelijk is – oplossen of verminderen. Als dat nodig is, doen wij dit in overleg en in samenwerking met oogartsen.

Mennen & De Cock is aangesloten bij de beroepsvereniging Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC). Onze hbo-optometrist is aangesloten bij de Optometristenvereniging Nederland (OVN).

Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak.

Top