Wij stellen ons voor:

Rian Peeters-Mennen
Contactlensspecialist - eigenaar Mennen & de Cock

 

Rian heeft veel ervaring als contactlensspecialist. Deze ervaring heeft ze opgedaan bij de landelijke contactlensorganisatie Oculenti, waarbij ze bij meerdere contactlenspraktijken werkzaam was als contactlensspecialist. Daarnaast werkte ze diverse jaren bij de oogartsen van het Catharina ziekenhuis in Eindhoven als technisch oogheelkundig assistent (TOA). De rest van de ervaring heeft ze opgedaan in haar eigen praktijk, eerst als Mennen Contactlenzen en later als Mennen & de Cock.

Mark Boonen
Contactlensspecialist - HBO Optometrist

Mark weet alles op het gebied van brillen, contactlenzen en optometrie. Als opticien, contactlensspecialist en HBO optometrist is hij ook werkzaam bij Xie Eyewear in Venlo. Bij Mennen & de Cock heeft hij zijn eigen plek veroverd. Optometrie is een passie. Binnen de optometrie is hij gespecialiseerd in uitgebreide oogonderzoeken en  droge ogen problematiek. Met behulp van onze OCT scanner kan hij ook (aankomende) oogaandoeningen snel onderscheiden en gerichte maatregelen nemen.

Linda Ras-Rombouts
Contactlensspecialist - HBO Optometrist

Sinds oktober 2018 heeft Linda ons team versterkt. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van contactlenzen en heeft deze ervaring opgedaan bij verschillende optiekzaken. Ook als HBO optometriste heeft ze veel ervaring, welke ze heeft opgedaan bij oogartsen in Sittard-Geleen.

Met behulp van onze OCT scanner kan zij ook (aankomende) oogaandoeningen snel onderscheiden en gerichte maatregelen nemen. 

Margot Graafsma
Assistent Contactlensspecialist

Margot is het langste bij ons. Zij is een allround medewerkster. Zij ontvangt de klanten, beantwoordt telefoontjes, maakt met u de afspraken, zorgt dat de contactlenzen op tijd binnen komen en aan u worden afgeleverd. Nieuwe klanten geeft zij duidelijke uitleg over hoe om te gaan met contactlenzen. Ook het oefenen met de klant hoort daarbij. 

Anja Wolters
- Assistente Contactlensspecialist -

 

Anja is ook een allround medewerkster. Zij ontvangt de klanten, beantwoordt telefoontjes, maakt met u de afspraken, zorgt dat de contactlenzen op tijd binnen komen en aan u worden afgeleverd. Nieuwe klanten geeft zij duidelijke uitleg over hoe om te gaan met contactlenzen. Ook het oefenen met de klant hoort daarbij. 

Gerrie Florijn
Assistent contactlensspecialist

Gerrie is eveneens een allround medewerkster. Zij ontvangt de klanten, beantwoordt telefoontjes, maakt met u de afspraken, zorgt dat de contactlenzen op tijd binnen komen en aan u worden afgeleverd. Nieuwe klanten geeft zij duidelijke uitleg over hoe om te gaan met contactlenzen. Ook het oefenen met de klant hoort daarbij. Daarnaast is zij gecertificeerd om bij klanten de oogleden te behandelen met onze Blephex apparatuur.

Réni Peeters
Backoffice - eigenaar Mennen & de Cock

Réni zult u het minste tegen komen in de winkel. Hij houdt zich voornamelijk bezig met alles zaken rondom de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan administratie, social media, marketing, inkoop en financiën. 

Top