Wie zit er achter Mennen & de Cock?

We stellen ons graag voor:

Rian Peeters-Mennen
Contactlensspecialist - eigenaar Mennen & de Cock

Rian heeft veel ervaring als contactlensspecialist. Deze ervaring heeft ze opgedaan bij de landelijke contactlensorganisatie Oculenti, waarbij ze bij meerdere contactlenspraktijken werkzaam was als contactlensspecialist. Daarnaast werkte ze diverse jaren bij de oogartsen van het Catharina ziekenhuis in Eindhoven als technisch oogheelkundig assistent (TOA). De rest van de ervaring heeft ze opgedaan in haar eigen praktijk, eerst als Mennen Contactlenzen en later als Mennen & de Cock.

Mark Boonen
Contactlensspecialist - HBO Optometrist - vennoot

Mark is vanaf 1 januari 2020 mede-eigenaar van Mennen & de Cock en weet alles op het gebied van brillen, contactlenzen en optometrie. Als opticien, contactlensspecialist en HBO optometrist heeft hij zich bij Mennen & de Cock zijn eigen plek veroverd. Optometrie is een passie. Binnen de optometrie is hij gespecialiseerd in uitgebreide oogonderzoeken en  droge ogen problematiek. Met behulp van onze OCT scanner kan hij ook (aankomende) oogaandoeningen snel onderscheiden en gerichte maatregelen nemen. Ook past hij, naast de reguliere contactlenzen, speciale medicinale contactlenzen aan zoals scleralenzen (bij hoornvliesafwijkingen), blindagelenzen (als het oog niet mee moet of kan kijken) en bandagelenzen (werken als pleister bij oogbeschadigingen).

Margot Graafsma
Assistent Contactlensspecialist

Margot is het langste bij ons. Zij is een allround medewerkster. Zij ontvangt de klanten, beantwoordt telefoontjes, maakt met jou de afspraken, zorgt dat de contactlenzen op tijd binnen komen en aan jou worden afgeleverd. Nieuwe klanten geeft zij duidelijke uitleg over hoe om te gaan met contactlenzen. Ook het oefenen met de klant hoort daarbij. 

Anja Wolters
- Assistente Contactlensspecialist -

Anja is ook een allround medewerkster. Zij ontvangt de klanten, beantwoordt telefoontjes, maakt met jou de afspraken, zorgt dat de contactlenzen op tijd binnen komen en aan jou worden afgeleverd. Nieuwe klanten geeft zij duidelijke uitleg over hoe om te gaan met contactlenzen. Ook het oefenen met de klant hoort daarbij. 

Gerrie Florijn
Assistent contactlensspecialist

Gerrie is eveneens een allround medewerkster. Zij ontvangt de klanten, beantwoordt telefoontjes, maakt met jou de afspraken, zorgt dat de contactlenzen op tijd binnen komen en aan jou worden afgeleverd. Nieuwe klanten geeft zij duidelijke uitleg over hoe om te gaan met contactlenzen. Ook het oefenen met de klant hoort daarbij. Daarnaast is zij gecertificeerd om bij klanten de oogleden te behandelen met onze Blephex apparatuur.

Réni Peeters
Backoffice - eigenaar Mennen & de Cock

Réni zul je het minste tegen komen in de winkel. Hij houdt zich voornamelijk bezig met alles zaken rondom de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan administratie, social media, marketing, inkoop en financiën. 

Top