Nieuws van Mennen & de Cock

Kijk hieronder voor alle nieuwtjes van Mennen & De Cock en algemene zaken rondom contactlenzen.

31-07-2022
Helaas ontkomen ook wij, als gevolg van Corona niet aan schaarste en oplopende levertijden. Het is dan ook zeer belangrijk om tijdig op lenscontrole te komen en nieuwe lenzen en vloeistoffen te bestellen. Lees <<hier>> onze nieuwsbrief die we alle klanten hebben gemaild.

20-09-2021
Op 1 en 2 oktober organiseren wij 2 multifocale dagen voor mensen die vrijblijvend kennis willen maken met deze lenzen waarmee je veraf én dichtbij goed kunt zien. Dus heb je het altijd al eens willen proberen maar is het er nooit van gekomen, maak dan telefonisch een afspraak.

01-07-2021
We zijn gestart met onze online agenda. Voortaan kun je als klant kiezen of je ons wilt bellen voor een afspraak of dat je deze meteen online wilt maken. Je hebt de keuze uit de vrije tijdstippen en de specialist. Bij “Geen voorkeur” voor een specialist krijg je automatisch alle beschikbare tijdstippen van beide specialisten zodat je zo snel mogelijk een afspraak kunt maken.

01-05-2021
Wij zijn gestart met het uitvoeren van CBR oogcontroles voor mensen vanaf 76 jaar. Zij krijgen bij ons een uitgebreid oogonderzoek voor het kunnen verlengen van hun rijbewijs.

01-01-2021
Mark Boonen, onze optometrist, is mede-eigenaar en vennoot geworden. Vanaf heden is hij 5 dagen per week aanwezig.

20-10-2020
In de Weert Magazine van 2020 geven wij uitleg over onze uitbreiding en wat we gaan doen. Lees >>hier<< het artikel.

17-12-2020
Per 1 januari 2021 hebben we er een vennoot bij! Mark Boonen, onze HBO Optometrist wordt mede-eigenaar van Mennen & de Cock en zal vanaf dan 5 dagen per week aanwezig zijn. Dit betekent dat er veel meer ruimte vrij komt voor optometrische onderzoeken en natuurlijk contactlenscontroles. Rian Peeters-Mennen blijft daarnaast haar eigen spreekuren draaien. Als klant heb je dus wat te kiezen!

01-10-2020
Wij volgen het advies van het RIVM en de tweede kamer en dragen zelf mondmaskers. Wij hopen dat onze klanten ons voorbeeld volgen.

21-03-2020
Helaas is onze winkel tijdelijk gesloten in verband met besmettingsgevaar.
Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar.
Onze mail wordt alle werkdagen bewaakt.
Alle bestellingen worden bij jou thuis afgeleverd.

Voor het laatste nieuws over het Coronavirus en ons beleid klik >>hier<<

04-01-2019
Onze apparatuur is compleet vernieuwd evenals de automatisering die erbij hoort. We zijn volledig overgestapt op Nidek meetapparatuur en een Keeler spleetlamp met hoogresolutie camera. Daarnaast richten wij een tweede meetruimte in zodat er parallel gewerkt kan worden.

01-10-2018
Linda Ras-Rombouts is bij ons in dienst gekomen als hbo-optometrist/contactlensspecialist. Zij komt ons team versterken en heeft veel ervaring opgedaan als optometrist bij oogartsen.

01-06-2018
We zijn een samenwerking aangegaan met Ksyos. Via deze organisatie worden door ons uitgevoerde, niet-spoedeisende, optometrische onderzoeken op doorverwijzing van de huisarts, op de achtergrond beoordeeld door een oogarts. Deze beoordeelt de diagnose van onze optometristen. Mede doordat er een oogarts bij de onderzoeken is betrokken kan het onderzoek worden gedeclareerd bij de ziektekostenverzekering. Deze declaratie is wel eigen-risico belast.

01-05-2018
We hebben onze diensten uitgebreid door de aanschaf van een OCT-scanner. Met deze scanner maken we 3D-beelden van jouw oog waarmee we alle lagen in beeld brengen. Hiermee kunnen oogafwijkingen zichtbaar worden gemaakt en kan ook de juiste behandeling worden ingezet. Dit kan betekenen dat je doorgestuurd wordt naar een oogarts.

De OCT-scanner is een welkome aanvulling op onze optometrische dienstverlening. Eigenlijk onmisbaar voor mensen die te maken hebben met bepaalde aandoeningen. Zoals macula degeneratie, verhoogde oogdruk (glaucoom) en diabetes.

25-11-2017
In Weert Magazine van november 2017 staat een uitgebreid artikel van ons over droge ogen problematiek en eventuele behandelmethodes. Wij hebben hiervoor de kennis in huis. Laat je eens vrijblijvend adviseren. KLIK HIER om het volledige artikel te lezen.

28-07-2017
Wij hebben een nieuwe behandelmethode voor blepharitis en droge ogen. Hiervoor hebben we een apparaat aangeschaft waarmee we heel precies en veilig de oogleden en de oogharen reinigen en de ontstane biofilm afbreken (Blephex).

10-10-2015
In Weert Magazine van oktober 2015 is een volledige pagina aan ons gewijd. Heb je deze gemist dan kun je deze hier alsnog lezen. KLIK HIER

Wil je meer informatie? Of heb je vragen? Breng ons gerust een bezoek of neem contact met ons op.

Top