Nieuws rondom Mennen & De Cock

Kijk hieronder voor alle nieuwtjes rondom Mennen & De Cock en algemene zaken rondom contactlenzen.

04-01-2019
Onze apparatuur is compleet vernieuwd evenals de automatisering die erbij hoort. We zijn volledig overgestapt op Nidek meetapparatuur en een Keeler spleetlamp met hoogresolutie camera. Daarnaast richten wij een tweede meetruimte in zodat er parallel gewerkt kan worden.

01-10-2018
Linda Ras-Rombouts is bij ons in dienst gekomen als hbo-optometrist/contactlensspecialist. Zij komt ons team versterken en heeft veel ervaring opgedaan als optometrist bij oogartsen.

01-06-2018
We zijn een samenwerking aangegaan met Ksyos. Via deze organisatie worden door ons uitgevoerde, niet-spoedeisende, optometrische onderzoeken op doorverwijzing van de huisarts, op de achtergrond beoordeeld door een oogarts. Deze beoordeelt de diagnose van onze optometristen. Mede doordat er een oogarts bij de onderzoeken is betrokken kan het onderzoek worden gedeclareerd bij de ziektekostenverzekering. Deze declaratie is wel eigen-risico belast.

01-05-2018
We hebben onze diensten uitgebreid door de aanschaf van een OCT-scanner. Met deze scanner maken we 3D-beelden van jouw oog waarmee we alle lagen in beeld brengen. Hiermee kunnen oogafwijkingen zichtbaar worden gemaakt en kan ook de juiste behandeling worden ingezet. Dit kan betekenen dat je doorgestuurd wordt naar een oogarts.

De OCT-scanner is een welkome aanvulling op onze optometrische dienstverlening. Eigenlijk onmisbaar voor mensen die te maken hebben met bepaalde aandoeningen. Zoals macula degeneratie, verhoogde oogdruk (glaucoom) en diabetes.

25-11-2017
In Weert Magazine van november 2017 staat een uitgebreid artikel van ons over droge ogen problematiek en eventuele behandelmethodes. Wij hebben hiervoor de kennis in huis. Laat je eens vrijblijvend adviseren. KLIK HIER om het volledige artikel te lezen.

28-07-2017
Wij hebben een nieuwe behandelmethode voor blepharitis en droge ogen. Hiervoor hebben we een apparaat aangeschaft waarmee we heel precies en veilig de oogleden en de oogharen reinigen en de ontstane biofilm afbreken (Blephex).

10-10-2015
In Weert Magazine van oktober 2015 is een volledige pagina aan ons gewijd. Heb je deze gemist dan kun je deze hier alsnog lezen. KLIK HIER

Wil je meer informatie? Of heb je vragen? Breng ons gerust een bezoek of neem contact met ons op.

Top