Corona en ons beleid

Beste klant,

Als gevolg van Coronavirus hebben we het onderstaande georganiseerd om daarmee te voldoen aan de regels van de regering en het RIVM en zodat iedereen gerust in de winkel kan komen.

Klanten met ziekteverschijnselen vragen we om niet naar de winkel te komen. Neem even contact met ons op dan kunnen we telefonisch afspraken maken.

Gezien de geringe winkeloppervlakte mogen er maximaal 3 klanten tegelijk in de winkel.

We hebben een looproute gemaakt zodat iedereen met respect voor de 1,5 meter afstand, veilig naar binnen en weer naar buiten kan komen.

Ter bescherming hebben we diverse schermen geplaatst op de toonbank en in de meetruimtes. Ook is er een ventilatiesysteem aangelegd.

Indien je zelf nog liever niet wilt komen bieden wij ook telefonische consulten aan.
Maar… indien je ziekteverschijnselen hebt kom dan s.v.p. niet naar de controle en bel de afspraak dan af.

Klanten die komen voor een contactlenscontrole of een optometrisch onderzoek moeten binnen eerst de handen goed wassen. We hebben alle kranen vervangen door contactloze exemplaren. Ook hangt er een goede instructie om de handen te wassen.

Wij dragen zelf sinds eind juni 2021 geen mondmaskers meer. Indien je dat onprettig vindt en als je wilt dat we ze wel dragen bij jouw bezoek kun je dat bij binnenkomst aangeven dan zetten wij de kapjes op.

Volg onze website en Facebookpagina voor de meest actuele informatie

Laten we samen in goed overleg proberen deze tijd door te komen.

Namens team Mennen & de Cock: blijf gezond en hopelijk tot snel in onze praktijk.

Top