Corona en ons beleid

Beste klant,

Als gevolg van Coronavirus hebben we het onderstaande georganiseerd om daarmee te voldoen aan de regels van de regering en het RIVM en zodat iedereen gerust in de winkel kan komen.

Klanten met ziekteverschijnselen vragen we om niet naar de winkel te komen. Neem even contact met ons op dan kunnen we telefonisch afspraken maken.

Gezien de geringe winkeloppervlakte mogen er maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel. Omdat het vanaf buiten moeilijk is te zien hebben we bij de voordeur een stoplicht geplaatst. Wanneer het rode licht brandt, s.v.p. even buiten wachten. Als het rode licht uit staat kun je gewoon binnen komen.

We hebben een looproute gemaakt zodat iedereen met respect voor de 1,5 meter afstand, veilig naar binnen en weer naar buiten kan komen.

Ter bescherming hebben we diverse schermen geplaatst op de toonbank en in de meetruimtes.

Vanaf maandag 11 mei starten we weer met contactlenscontroles en optometrische onderzoeken. We kunnen helaas minder mensen per uur helpen vanwege alle afstandsmaatregelen en veiligheidsmaatregelen.
Daarom nemen wij ook contact op met de klanten die eigenlijk een contactlenscontrole hadden moeten hebben voor een telefonisch consult of om een afspraak in te plannen.  
Maar… indien je ziekteverschijnselen hebt kom dan s.v.p. niet naar de controle en bel de afspraak dan af.

Klanten die komen voor een contactlenscontrole of een optometrisch onderzoek moeten binnen eerst de handen goed wassen. We hebben alle kranen en zeepdispensers vervangen door contactloze exemplaren. Ook hangt er een goede instructie om de handen te wassen.

Volg onze website en Facebookpagina voor de meest actuele informatie

Laten we samen in goed overleg proberen deze tijd door te komen.

Namens team Mennen & de Cock: blijf gezond en hopelijk tot snel in onze praktijk.

Top